Tips och råd när du bakarDet är inte svårt att lyckas med bagels. Här är några tips som vi tror kan hjälpa dig att lyckas:
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Fjärde oktober är kanelbullens dagFira kanelbullens dag!Nu kavlar vi upp ärmarna och firar kanelbullens dag med en mäktig butterkaka! FisksoppaVärmande fisksoppa!Fisk är nyttigt. Men det hindrar inte att en värmande fisksoppa smakar gott! BagelsFrukt eller chokladBagels är brödet som sticker ut lite extra. Med sin lite kompakta konsistens och speciella smak som kommer av att brödet både kokas och gräddas i ugn. Det är inte så svårt att baka bagels! Och när du väl upptäckt det bakar du lätt varianter av alla slag. Goda chokladbagels, bagels med frukt eller ostbagels? Bagels går också utmärkt att servera som tilltugg till soppan, eller klassiskt som snabblunch, fyllda med till exempel färskost!
Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|