Vilka pålägg?
Vad är gott som pålägg på bagels?
- Vera
Det absolut mest klassiska bagelspålägget är cream cheese, eller färskost. Gärna tillsammans med sallad och grönsaker. Det går egentligen bra med det mesta; olika röror som tapenade eller fetaostkräm, goda ostar som brie eller ädelost, kanske salami. Till söta bagels kan det vara gott med bara smör eller kanske marmelad, sylt eller honung. Hitta din egen favorit! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BlåbärstiderDet lyser blått i blåbärsskogen!Visst ska blåbärssylt kokas, men med alldeles färska blåbär i korgen gör vi blåbärssmoothie! Enkel festmatViltskav till mer än bara grytor!
Viltkött har ofta mycket smak och lagar du renskav behöver du sällan krydda med örtkryddor. Låt istället råvarorna hjälpa varandra och locka fram de enkla smakerna. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
Som pålägg till bagels kanske det är värt att nämna det mest klassiska pålägget- rökt lax tillsammans med färskost.